Jom Belajar Sulaman Manik Glamor Percuma!
Terima kasih kerana berminat untuk mempelajari teknik-teknik sulaman manik glamor 3D, Crumble, & Bracelet. Ya, memang kami ada menyediakan tutorial PERCUMA, secara online iaitu melalui Facebook Closed Group “Kumpulan Seni Sulam Manik”.

Tutorial ini disediakan dalam bentuk gambarajah penuh langkah demi langkah berserta penerangan dan tip. Support juga disediakan di dalam closed group tersebut jika ada sebarang pertanyaan berkenaan tutorial yang diberi. Yup, kesemuanya adalah PERCUMA!

Tutorial Sulaman Manik Glamor ini merupakan BONUS berupa HADIAH ISTIMEWA khusus buat pembeli Pakej Maxi Video Tutorial Seni Sulam Manik sebagai penghargaan di atas sokongan mereka. Ya, semestinya ianya diberi secara PERCUMA tanpa "hiden cost". Justeru, untuk menyertai Facebook Closed Group “Kumpulan Seni Sulam Manik” , anda perlulah mendapatkan Pakej Maxi Video Tutorial Seni Sulam Manik terlebih dahulu.

Pakej Maxi Video Tutorial Seni Sulam Manik ini merupakan video tutorial sulaman manik dan labuci peringkat asas hingga pertengahan (basic to intermidiate). Ianya terdiri daripada 26 buah video tutorial. Anda boleh dapatkan pelbagai jenis set sama ada set muat turun video atau set dvd video, set berserta peralatan sulaman manik atau set tanpa peralatan.

HARGA? Jangan risau…yang pasti harganya TERMURAH DI MALAYSIA! Anda boleh dapatkan set video tutorial pada harga serendah RM50 untuk melayakkan anda menyertai  Facebook Closed Group “Kumpulan Seni Sulam Manik”. Di sini, anda akan mendapatkan BONUS sambungan tutorial sulaman manik peringkat tinggi (advance)  iaitu Sulaman Manik Glamor 3D, Crumble, & Bracelet. Mana nak dapat harga semurah ini kan?

Bak kata ramai orang yang telah berjaya "Jangan lokek melabur untuk menimba ilmu."

Jadi, apa tunggu lagi? Jom dapatkan Pakej Maxi Video Tutorial Seni Sulam Manik sekarang!

Sila klik di sini
untuk maklumat lanjut .